El Pot Petit >

ElPotPetit.jpg

Estrena tercer disc

Diumenge 29 Abril 12h > Auditori · Sala Montsalvatge
Secció Strenes
ENTRADES EXHAURIDES

Una proposta de qualitat pels més petits de la casa que a base de molts concerts i esforç ha esdevingut una de les formacions destinades a aquest circuit amb més públic i més seguidors del país. Dotze mil discs venuts, més de 500 concerts i prop de 5 milions de visualitzacions dels seus clips al canal Youtube els avalen

Després de la bona acollida dels seus dos primers discs “Canta amb El Pot Petit” (2012) i “Ritmes i Rialles” (2015), la companyia d’espectacles i concerts per a públic familiar El Pot Petit, arriba a l’Strenes per presentar un tercer disc molt esperat. Un treball que consolida el projecte i dóna molta importància a la música, una música de qualitat i apte per petits i grans, però que no oblida la posada en escena que els fa especials, jugant amb la màgia dels titelles, dels personatges d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band, i de tot el món màgic de dins El Pot Petit.

El grup continua amb la seva línia d’acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres actuals, nous personatges i sobretot unes cançons amb les que els nens i nenes es puguin sentir identificats i se les facin seves, com han fet amb els anteriors discs.