Dyango >

Dyango.jpg

Concert únic i especial

Dissabte 28 Abril 21h > Auditori · Sala Montsalvatge
Secció Únics

Preu: 30€ / 30€ / 22€

José Gómez Romero, més conegut com a Dyango, és un dels artistes amb una de les carreres més exitoses del nostre país. I és que aconseguir fites com 55 discos d'or i 40 de platí, per les vendes dels seus discs concedits tan a Espanya com a diversos països Llatinoamericans o als Estats Units, està a l’abast de molt pocs.

Èxits a nivell internacional com Corazón Mágico, Esa Mujer o La Mare són només algunes de les cançons que formen part dels grans èxits del de Barcelona.

En el transcurs de la seva carrera suma una gran quantiat de premis a nivell internacional, com el de millor cantant Masculí per l’Associació de Cronistes d'Espectacles de Nova York, dos antorchas del prestigiós Festival de Viña del Mar de Xile, Premi Aplauso -un dels més reputats dels mitjans de Miami- i un habitual de les nominacions dels Grammy Latinos, entre molts d’altres.

L’actuació al festival Strenes serà única i especial, ja que serà la única que es durà a terme a Catalunya, fent un parèntesis a la llarguíssima gira per Llatinoamèrica i els Estats Units que realitzarà aquest 2018.

I és que Dyango als seus 78 anys està en plena forma i així ho demostrarà davant dels afortunats que omplin l’Auditori en una vetllada que es preveu única e irrepetible