Joan Dausà >

dausa2.jpg

Presentació nou disc "Ara Som Gegants"

Dilluns 30 Abril 21h > Escales de la Catedral
Secció Strenes

Preu: 30€ / 25€

A l’abril s’estrenarà el seu tercer disc “Ara Som Gegants”, un treball produït per Santos & Fluren dos dels productors més influents del moment que han produït els darrers treballs de Love of Lesbian o Sidonie, entre d’altres.

L’espectació que aixeca el retorn de Dausà, que al 2015 va decidir fer una aturada, s’ha pogut comprovar esgotant en tan sols 15 hores les entrades pel seu concert de presentació a les Escales de la Catedral de Girona dins del festival Strenes, o al Parc del Tibidabo a Barcelona, en un concert farcit de sorpreses que també està a punt d’esgotar-se.

El que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical. Dos discs d’estudi i un en directe, cançons com Jo Mai Mai que han passat a formar part ràpidament de la banda sonora del nostre país, concerts històrics com el doble concert de comiat al Palau de la Música amb les entrades esgotades, gesta a l’abast de molts pocs artistes o un premi Gaudí a la millor Bso per Barcelona Nit d’Estiu, entre d’altres, són només algunes de les fites que ha aconseguit Joan Dausà.