Fundación Tony Manero >

FundacionTonyManero.jpg

Estrena "Lugares Comunes"

Divendres 20 Abril 22h > Plaça Catalunya
Secció Strenes
ENTRADA LLIURE

El 2018 ens porta a una Fundación Tony Manero com mai l’havies escoltat.

La banda pionera de la música disco-funk a Espanya, que es va catapultar a la fama amb l’arxiconeguda “Super Sexy Girl”, ens presenta a l’Strenes el seu nou treball “Lugares Comunes”, després de celebrar els 20 anys de trajectòria.

Un disc íntim, ple de bellesa, ritme i sensibilitat, en el que lluny d’acomodar-se la banda fa un altre pas endavant en la seva constant evolució a la recerca d’un llenguatge propi dins l’escena negra nacional. El disc presenta vuit noves cançons que es poden assaborir a la intimitat o ballar als clubs. Grooves d’harmonies precioses que ens evoquen el jazz funk dels 70, però amb la pulsió rítmica de les produccions de la música negra actual, gestos de complicitat al so àcid-jazz dels noranta, i la personalitat pròpia de la banda, en un gran moment de maduresa creativa.

Al festival la banda presentarà per primera vegada en directe s cançons, a més de fer un repàs de la seva extensa discografia, fent que la plaça Catalunya es converteixi en una autèntica pista de ball a ritme de disco funk