Pupil·les >

pupilses.jpg
Divendres 20 Abril 20h > Plaça Catalunya
Secció Descobertes
ENTRADA LLIURE

L’escena musica valenciana viu dels seus moments més dolços. I és que a banda de la llarga llista de grups consolidats, any rere any apareixen noves propostes originals i amb una gran posada en escena. Aquest és el cas de Pupil·les. Un grup reivindicatiu format per les dues cantants Natàlia, Mireia i el dj Joan. Un grup que camina a mig camí entre el sound System, el hip hop , el dancehall i que poden recodar als venerats Zoo.

Pupil.les neixen l'any 2014 a València. Amb el seu primer treball "Bruixes de dol", van realitzar prop de 60 concerts al País Valencià i alguns a Catalunya. "Les Silenciades" és el seu segon treball, produït i gravat a Atomic Studio capitanejat per Mark Dasousa. Un disc que ha estat un fenòmen al Pais Valencià.

Per aquest 2018 preparen noves cançons que no ens deixaran indiferents, sense abandonar el missatge feminista i donant-li més força encara als ritmes.

Pupil·les, a través del seu rap electrònic, pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Aquesta será la seva primera visita a terres gironines enguany.