Rosana

Foto-ok-Rosana.jpg

Presentació "Como en casa"

Dissabte, 13 Abril _ 21h ///// Auditori
Secció Strenes

Preu: 34€ / 25€

Amb 9 àlbums publicats, Rosana s’ha convertit en una de les artistes més reconegudes tant a nivell nacional com internacional. Des del llançament del seu primer disc el 1996 (“Lunas Rotas”) fins al dia d’avui, amb el seu recentment estrenat treball “En la memoria de la piel”, compta amb més de 15 milions de discos venuts a tot el món.

“En la memoria de la piel”, produït per la pròpia artista, conté temes inèdits on Rosana es reinventa, reprenent la seva essència i modernitzant-la. Fins al moment, són més de 100 els concerts que ha realitzat Rosana per Espanya, Llatinoamèrica i Estats Units en aquesta gira, presentant aquest disc que l’ha tornat a col·locar al punt de mira de la premsa internacional, en ser reconegut com un dels “10 millors àlbums llatins” per la revista Billboard.

Acompanyada tan sols de la seva guitarra, Rosana presenta ara un concert en format acústic. “Como en casa” és un xou emmarcat en un escenari que ens transporta a una posada en escena senzilla i propera, on el públic serà l’encarregat de triar el repertori de la nit i on s’encendran els cinc sentits.

Amb el suport de: